Plugget har börjat!

IMG_20150519_130625

Japp då har jag börjat min utbildning, vilket känns riktigt skoj! Om ett år är planen att vara Diplomerad Livsstils-Kostrådgivare samt Hälsoinspiratör. Det blir ju en lite annorlunda sommar i år för mig, för till skillnad från andra år så måste jag plugga lite också, vid sidan om träning och jobb. Som tur går utbildningen i egen takt så det blir inget stressmoment för mig.
Första blocket handlar om kost. Eftersom det här är ett ämne som diskuteras mycket omkring på internet så tänkte jag att jag ibland kan skriva något om detta, ifall jag känner att någon där ute kan få något ut av de. Så vi får se, antingen blir det 1 kostinlägg eller så kanske de blir hur många som helst .. :)
Noniin nyt minun koulunkäynti on jälleen alkanut. Vuoden päästä minun pitäisi olla valmis Lifecouch ja Ravinnonohjaaja ( sanotaanko niin?). Tulee varmasti olemaan vähän erilainen kesä sillä nyt minun pitää ehtiä myös koulun kanssa, treenin ja työn sivulla. Onneksi saa opiskella omaa tahtia, joten ei pitäisi olla mikään stressi.
Koulutus alkaa ravinnontieteellä. Ravinnosta puhutaan aika paljon ja minä ajattelin että jos opin jotain mistä luulen että tekin haluatte tietää niin kirjoitan siitä. En lupaa mitään mutta kyllä tänne varmasti jotain kirjoituksia tulee ravinnostakin..:)