Första året i Tärnaby börjar dra ihop sig

11001500_10202411869617383_1844688217_o11009669_10202411869897390_1332403014_oJag jobbar fortfarande på att översätta säsongsanalysen till finska, ibland är det lätt att översätta, och ibland ( så som nu) är det lite mindre lätt. Har lagt som mål att jag ska publicera den här åt er imorgon! Så länge får ni se två av bilderna som jag och Erica Magnusson fotade i vintras. Ni har säkert sett en del av bilderna här omkring på bloggen. Erica visade sig vara en riktig duktig fotograf som var rolig att jobba med. Igår bestämde jag att jag åker hem för sommarlov på lördag. De flesta har redan åkt iväg för sommarlov men jag tycker det har varit roligt och vara här uppe några veckor extra. Galet att första året här i Tärnaby redan är över. Jag antar att det är ett bra tecken när man tycker säsongen gått lite för fort .. ;) Kooste kaudesta on vieläkin työn alla. Joskus on helppoa kirjoittaa suomeksi ja joskus, niin kuin nyt, on vähän vaikeampaa. Olen laittanut itselleni tavoitteeksi että julkaisen tekstin tänne teille huomenna. Siihen asti saatte katsoa kahta kuvaa minkä kuvattiin Erica Magnussonin kanssa talvella. Olette varmaan nähnyt kuvia vähän täällä ympäri blogissa. Erica on taitava kuvaaja jonka kanssa oli hauskaa työskennellä.  Eilen päätin että lähden kotiin Suomeen kesälomaksi lauantaina. Moni on jo lähtenyt täältä mutta minun mielestäni on ollut hauskaa olla täällä nämä viimeiset " extra" viikot. Ihan hullua että ensimmäinen vuosi Tärnabyyssä on jo ohi. Onhan se pakko olla hyvä merkki että vuosi on mennyt näin nopeasti, sehän tarkoittaa että mä viihdyn hyvin täällä ! ;)