ÄNTLIGEN

DSC_0739

Idag steg vi upp tidigt, drog ut och fiskade i några timmar. Efter fisket var vi rätt trötta så vi tog en lite längre powernap, och vaknade mycket piggare. Efter lite lunch och fika snörde jag på mig löparskorna och drog ut på en test-löpartur, för att kolla hur kroppen svarade på en lugn ansträgning, och det gick bra! Så härligt att få ta några löpsteg igen. Jag är lite ledsen att jag inte tog med mig någon kamera för det var så gudomligt vackert där var jag sprang. Någongång ska jag ta min mamma dit på en löpartur, jag vet att hon skulle älska det. Nu gäller det för mig att hålla i denhär goda formen, alltså skynda långsamt! Hörs senare :)
Tänään herättiin aikasin, ja lähdettiin kalastamaan. Kun tultiin takaisin oltiin aivan puhki, nukahdettiin melkein heti haha. Pitkän powernapin jälkein oli aika kokeilla miten kroppa reagoi treeniin. Ensimmäinen kokeilu-juoksu-treeni meni hyvin! Aivan mahtava fiilis, nyt minun pitää pysyä tässä hyvässä kunnossa, elikkä ei saa stressaa vain pitää mennä iisisti eteenpäin! :)