En nästan lite för bra dag

DCIM118GOPRO

De senaste månaderna har jag varit lite extra glad, och det beror delvis på att jag träffat killen på bilden ovan. Linus heter han som förgyller mina dagar lite extra. Igår åkte vi till hans familjs fjällstuga och idag steg vi upp kl. 5.30 och åkte iväg och fiskade. Här i fjällen är det ännu full vinter och supervackert. Som tur hade jag med mig systemkameran hit, tycker det blev många bra bilder från dagen.

Idag fiskade jag upp min första röding, som vägde nästan 1 kg! Vi var ute och fiskade i många timmar och när vi kom tillbaka blev vi bjudna på våfflor till lunch. Tror inte en dag kan bli så mycket bättre.
Imorgon är min tanke att jag ska ut på fyssäsongens första löptur. Jag har vilat nu i tre veckor och känner att kroppen börjar bli sig själv igen, vi håller tummarna för det!

Viimeiset kuukauden olen ollut vähän ekstra iloinen, ja se johtuu osaksi siitä että olen tavannut jätkän nimeltään Linus.   Eilen lähdettiin hänen perheen mökille. Tänään aamulla herättiin aikasin ja lähdettiin kalastamaan. Sain elämäni ensimmäisen nieriän ( röding ruotsiksi), joka painoi melkein 1 kg! Päivä on ollut aivan maaginen, täällä on niin kaunista. Vähän outoa kylläkin, sillä täällä on ihan talvikelit vielä.

Otin onneksi järjestyskameran mukaan, ja minun mielestäni otin monta hyvin onnistuvaa kuvaa päivästä.

Huomenna aloitan fysiikkakauden, olen levännyt nyt kolme viikkoa ja tuntuu siltä että kroppa toimii normaalisti jälleen. Huippu homma!:) 

IMG_9892
Jag var väldigt nöjd över min fisk..
IMG_9896
Tyckte dock den var lite för slemmig haha..
IMG_9897
Men fin ändå!
IMG_9902

IMG_9906

IMG_9907

IMG_9908

IMG_9916

IMG_9919

IMG_9928
Min storfiskare :)


IMG_9947

IMG_9953

IMG_9961

IMG_9967

IMG_9973

IMG_9975

IMG_9977