Naturalbox

Senaste julen fick jag en rolig julklapp av min bror och hans flickvän, nämligen några månaders premuneration på Naturalbox. Att prenumerera på Naturalbox innebär att man får hem en box med några noga utvalda produkter varje månad . Alla produkter i boxen är ekologiska och fulla med nyttigheter. På bilden ovan ser ni några av produkterna som jag fått de senaste två månaderna, de mesta är från den senaste boxen som hade SMOOTHIE som tema. Perfekt för mig som älskar smoothies. Det som jag tycker är bäst med Naturalbox är att man får prova på produkter som man annars aldrig skulle tänka sig att köpa så som t.ex. camu camu pulvret som ni ser på bilden. Detta inlägg är inte sponsrat på något sett utan tänkte mera tipsa er om ett jättekul sätt att få prova på nya, men lite ovanligare produkter. Jag tycker det är bra att folk inspirerar till ett hälsosammare ( och ekologiskare ) liv och därför skriver jag gärna om Naturalbox och liknande produkter. Jag har i varje fall varit jättenöjd, kanske något ni vill prova på?:)