En dag känns som en timme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grillkvällen hos vänner i söndags blev superlyckad. Vi åt helt fantastiskt god mat. Det blev älgkött så som jag hoppades, och hjälp vad gott det var! Var nog absolut det godaste älgköttet jag någonsin ätit. Kvällen var väldigt trevlig och avslutades med en något skum film. Paret som vi var hemma hos har precis flyttat ihop och håller just nu på att renovera, spännande och se hur det blir när de är klar!
Idag har jag hållit på med min säsongsanalys och nu är jag klar. Den blev väldigt mycket längre än tänkt men det gör egentligen ingenting. Har skrivit en text hit till er också, men måste bara hinna översätta den till finska, vilket känns sådär lagom jobbigt, hehe.
Igår testade jag att springa lite lugnt men pulsen sa emot så idag har jag vilat ännu en dag, ska prova pånytt imorgon om jag skulle få bättre svar av kropp och puls. Är så galet sugen på att dra igång fyssäsongen men vill, som jag skrivit tidigare, inte börja förrän kropp och hjärta är på topp igen.
Sunnuntain grillausilta oli todella mukava. Ruoka maistui aivan erinomaiselta ja ystävät olivat hyvällä tuulella.
Tänään olen kirjoittanut valmiiksi kosteen kaudesta ja samalla kirjoitin myös lyhyen koosteen minkä ajattelin julkaista tänne blogiin. Tällä hetkellä olen vain kirjoittanut sen ruotsiksi ja nyt pitäisi vielä kääntää kirjoitus suomeksi mikä tuntuu vähän rankalta jos minun on pakko myöntää, hehe.
Eilen kokeilin mennä lenkille mutta pulssini antoi melkein heti merkkejä siitä ettei kaikki ollut vieläkään ihan kunnossa. Olen levännyt tänää ja huomenna yritän uudelleen. Olen todella innoissani aloittaa fysiikkakausi mutta, niin kun olen kirjoittanut aikasemmin, haluan että sydän ja keho on ensin kunnossa ja sitten aloitetaan uusi kausi. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA