GrillkvällarIgår tog jag paus i städandet och gick ner på skolan där vi grillade lite med gänget. Jag själv är inte så mycket för korv så jag åt en massa grillade marshmallows istället, gottgott! Idag har jag städat hela dagen och nu är jag äntligen klar med allt. Det enda som behöver fixas ännu är att sätta ihop min sängram, spika upp några tavlor och lägga upp gardiner och rullgardin o sen är allt äntligen redo. Ikväll ska jag iväg till Hemavan till mina vänner, vi ska ha grillkväll tillsammans. Hörde något rykte om att de kanske var älgkött på menyn? Hur som helst kommer det bli underbart. Känner mig verkligen värd att ha lite kul efter en jobbig städhelg.

Eilen otin vähän taukoa siivouksesta ja kävelin alas koululle missä grillattiin. Itse en tykkää hirveästi makkarasta joten söin grillattua marshmallowsia sen sijaan! Nyt on melkein kaikki valmista täällä uudessa asunnossa, kaikki siivoukset on tehty ja nyt on vain pieniä juttuja mitä pitää tehdä kuten esim. laittaa verhot paikalle jne. Tämän illan suunnitelma on lähteä ystävien luo Hemavaniin missä tulemme grillaamaan yhdessä. Illasta tulee varmasti tosi hyvä.