Flytta

imageNu är jag tillbaka i Tärnaby. Resan hem gick bra, det var trångt eftersom min säng tog upp hela bilen men det var så värt det när jag fick sova i egen säng igen. Första gången på ett år som jag fått sova i min egna säng.
Idag ska jag flytta över mina grejer till den nya lägenheten!  Jag började lite smått redan igår men tänkte ta resten nu när jag får hjälp av några starka killkompisar! Imorgon ska vi städa med Sandra o sen ska jag börja packa upp så om allt går som det ska så borde jag vara färdiginflyttad på Söndag.

Matka kotiin Tärnabyyhyn meni hyvin. Oli vähän ahdasta autossa sillä otin mukaan sänkyni, joka on ollut Jällivaarassa tämän vuoden.  Tänään olen aloittanut muuton uuteen kämppään. Saan apua parilta kaverilta joten muutto pitäisi mennä aika nopeasti. Kuulemisiin :)