Svårt att slita sig

Snapchat-658311192450403066

Godmorgon från T...Gällivare! Tanken var ju att jag skulle ta mitt pick och pack samt min säng och köra ner till Tärnaby idag. Men jag bestämde mig, med lite lätt övertalning av mina vänner ;) , att stanna åtminstone en dag till! Det har jag inte något emot. 


Det är väldigt skönt och harmoniskt för själen att vara här. Jag bor hos en av mina närmsta vänner och känner mig som hemma. Jag kan träffa många vänner som jag inte sett på evigheter och bara slappna av och ha kul. Tyckte t.o.m igår att det var mysigt att höra att det sprängdes i gruvan haha. 


Min kropp är fortfarande lite tjurig efter säsongen och vägrar återhämta sig tillräckligt för att kunna starta igång fyssäsongen. Bilresan hem kommer ju inte direkt förbättra återhämtningen men jag ska försöka att göra det bästa av det. 
Dock tycker jag, och mina tränare fysio mm, att det är bättre att vila nu och kunna köra på ordentligt hela sommaren, istället för att smälla in i väggen några veckor senare. SÅ stolt över mig själv att jag kan tänka så klokt, det hade aldrig hänt för 3-4 år sedan. 

Idag är min plan att få några viktiga saker gjorda, t.ex. skriva min säsongsanalys för den gågna säsongen. Tänkte att jag kan skriva en kort analys här också så ni kan få ta del av vad jag tycker om säsongen, men den kommer troligtvis till helgen. Annars så ska jag träffa vänner och bara ha det gött. Trevlig onsdag folket! :) 

Hyvää huomenta T...Jällivaarasta! 
Minun piti ajaa kotiin tänään mutta päätin jäädä vielä päiväksi. Täällä on ollut niin mukavaa joten tuntui paremmalta jäädä vielä vähäksi aikaa. 
En vieläkään pysty aloittamaan kesäharjoittelut sillä kroppa ei ole vielä palautunut pitkältä kaudelta. 
No, parempi lepää nyt ja että sitten voin treenata kovaa koko kesän, kuin että aloittaisin väsyneenä nyt ja juoksisin kohti seinää vähän ajan päästä. Niin ylpeä itsestäni että pystyn ajattelemaan nykyään niin viisaasti. 

Tänään ajattelin saada vähän tärkeitä juttua valmiiksi, kuten esimerkiksi kirjoittaa analyysin kuluneesta kaudesta. Ajattelin että voisin kirjoittaa lyhyen koosteen kaudesta tänne teillekkin jotta saatte tietää vähän minun ajatuksia. Yritän ehtiä kirjoittaa sitä viikonloppuna!

Muuten ajattelin nähdä kavereita ja vain pitää hauskaa ja nauttia tänään. Hyvää keskiviikkoa kaikille :)