Vilken vecka!

DSC_0566

Hej och håå vilken vecka! Först i Umeå på en minisemester, sedan åkte jag hem till Tärnaby och firade en väldigt mysig valborg med en stor majbrasa. I fredags åkte jag till Kåbdalis till min vän Rebecca. I kåbdalis var det säsongsavslutning och kåbdalis var fylld med en massa vänner, och glatt folk. En grymt rolig helg och många nya vänner. Ett stort tack till Rebecca och hennes familj som skämde bort oss totalt med fantastisk mat och en massa roligheter. ( Kolla på matbilderna nedan så förstår ni vad jag menar ;) ) Just nu befinner jag mig i Gällivare faktiskt. Är här och hälsar på mina kompisar och så ska jag hämta hem min säng som varit här i Gällivare detta år. På tisdag åker jag tillbaka till Tärnaby och då börjar även allvaret igen, eftersom fyssäsongen börjar!
Nedan lite bilder från valborg och kåbdalis helgen.


DSC_0571 DSC_0574 IMG_20150501_204303 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA