Veckans första vilodag

Idag har varit en riktig slappardag, precis som det ska vara den första veckan efter säsongen. Jag har fått strikta order om att vila hela veckan, och ska jag vara ärlig så behövs verkligen den vilan. Kroppen är riktigt sliten och behöver få återhämta sig.
Idag har det varit helt underbart väder och vi har kunnat sitta flera timmar ute i solen och sola. Så skönt. En bra dag avslutades med en kvällsprommis med en rosa himmel som vy.

Tänään en ole tehnyt hirveästi, niin kun pitääkin ensimmäinen viikko pitkän kauden jälkein. Olen saanut tiukat ohjeet levätä koko tämän viikon jotta kroppa saa palutua pitkältä kaudelta, ja voin reheellisesti sanoa että tarvitsen kyllä tämän lepoviikon.
Tänään on ollut aivan mahtava sää ja olemme istunut ulkona ottamassa aurinkoa melkien koko päivän. Hyvä päivä päättyi iltakävelyllä. 


DSC_0548

DSC_0549

DSC_0550