Sommar och skidåkning samtidigt, Ja tack!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageOm jag hade fått välja så skulle sommaren fått vara längre, MEN skidåkninssäsongen börja tidigare. Senaste dagarna har jag skrivit om längtan till skidåkning, och då också vinter. Men egentligen så är jag en smarmänniska. Allt är så fint på sommaren, människorna är lite gladare, Linus och Sjölle njuter till 100% , maten är lite extra god och det är varmt och skönt. Men, på sommaren kan man inte åka skidor och åka skidor är min passion, så därför längtar jag extra mycket efter vintern nu när sommaren är över för i år. :)

Jos saisin päättää, kesä olisi pidempi ja alppihiihto kausi alkaisi aikasemmin. Olen oikeasti kesä ihminen, kaikki on niin kaunista kesällä, ihmiset vähän iloisempia, Linus ja Sjölle nauttivat 100% kaikesta, ruoka maistuu vähän paremmalle ja ulkona on lämmintä ja ihanaa. Mutta kesällä ei voi  laskea ja alppihiihto on intohimoni joten nyt kun kesä on ohi tältä vuodelta , talvi voisi tulla nopeammin :)