LÄNGTAN

Idag kom första snön till Kiruna. Även i Gällivare var det vitt utanför vårt köksfönster. Här i Tärnaby har inte snön kommit men bara genom att se bilder på snö så kom längtan till skidåkning ännu ännu mer. Med andra ord har denna morgon för min del gått till att kolla bilder från förra vintern och längta till skidåkningen. Här nedan ser ni några bilder från en magisk träning som visar hur obeskrivligt vacker naturen är på vintern. Så alla ni som inte gillar vinter, tänk om! Kolla på naturen och åk hundratals åk i backen med ett stort leende på läpparna. :)

Tänään ensilumet tulivat Kirunaan. Jällivareessa oli myös satanut lunta ja meidän keittiöikkunan ulkopuolella oli aivan valkoista. Täällä Tärnabyyssä ei tullut mitään lunta mutta kun näin kuvia Jällivareesta ja Kirunasta tahto päästä mäkeen vaan vahveni. Kaipaan niin paljon alppihiihtoa ja haluan päästä laskemaan nyt! Tämän aamun aikana olen katsonut vanhoja kuvia ja ajattelin näyttää teille vähän kuvia hienosta rinnepäivästä missä näkyy miten uskomattoman kaunis luonto on talvella. Joten kaikki te jotka ette pidä talvesta, tänä talvena, katsokaa miten kaunis luonto on ja laskekaa satoja laskuja rinteessä iso hymy huulella!:)

IMG_7086

IMG_7116

IMG_7094

IMG_7089

IMG_7075

IMG_7074