Tack Å Hej

imageimageimageimageIgår tackade jag Gällivare för denna gång och packade bilen proppfull. Till min glädje är det nu bevisat att min bil rymmer alla mina grejer jag behöver på ett år. Skidor, pjäxor, kläder, hjälmar, köksgrejer osv. Bra va?
Resan från Gällivare ner till Tärnaby gick dock absolut inte som tänkt. När jag kommit till ungefär hälften så blir jag toksjuk. Jag lämnar detaljerna åt sidan men kan berätta att de sista 45 km tog 1.5 timme för mig att köra eftersom jag var tvungen att stanna hela tiden. Nu börjar jag känna mig lite bättre och försöker för tillfället få i mig lite grönsakssoppa som mina vänner Christoph och Erik var snälla och hämtade åt mig. Denna helg ska jag göra absolut ingenting. Jag vill inte riskera att smitta någon så därför har jag bestämt mig för att stänga in mig i min lägenhet. Målet denna helg är att få i mig näring så jag är fit for fight igen nästa vecka!
Eilen oli aika sanoa kiitos tältä kerralta Jällivare ja pakkaa kaikki tavarat autooni. Nyt on todistettu että kaikki tavarani jotka tarvitsen vuoden aikana mahtuvat autooni. Huippu juttu!
Matka Jällivaresta Tärnabyyhyn ei todellakaan mennyt aivan nappiin. Kun olin päässyt suunnilleen puoli väliin tulin todella kipeäksi. Jätän yksityiskohdat sivuun mutta voin kertoa että viimeiset 45 km kestivät suunnilleen 1.5 tuntia ajaa sillä jouduin koko ajan pysähtymään. Tällä hetkellä oloni on parantunut ja tällä hetkellä yritän saada alas vähän vihanneskeittoa. Ystäväni Erik ja Christoph kävivät ostamassa vähän ruokaa minulle joten kaikki menee hyvin. Tämä viikonloppu menee todella rauhallisissa merkeissä ja yritän saada vähän energiaa takaisin jotta olen fit for fight ensi viikolla!