Nya löparskor och intervaller

image


Igår köpte jag nya löparskor. Jag har sprungit med Asics löparskor i flera år eftersom de fungerar bäst för mig och mina föttter. Idag steg jag och Anton upp tidigt och började morgonen med att springa intervaller. Dagens träning gjord innan klockan ens hunnit bli nio. Ett väldigt uppiggande sätt att börja dagen på!
Just nu är jag första gången för den här hösten på jobb på Intersport, vilket är roligt. Väldigt annorlunda och jobba här när man blivit van på sommaren med Breidablicks sköna miljö och alla glada barn och ledare, men bra är det att landa lite i vardagen också! :)
Eilen ostin uudet juoksukengät. Olen pitkään käyttänyt Asicsin kenkiä, mielestäni ne toimivat parhaiten minulle. Tänään heräsimme Antonin kanssa aikasin ja aloitettiin aamu juoksemalla intervalleja. Huippu tapa aloittaa päivä! Tänään olen tälle syksylle ensimmäistä kertaa töissä Intersportilla, mikä on kivaa. Vähän vaikeaa on kyllä kun on tottunut Breidablickin hienoihin maisemiin ja iloisiin lapsiin :)