Gällivare

Hej!
I tisdags fick jag längtan till Gällivare så jag och jens beslöt oss för att köra upp till Gällivare och överraska alla här. Och det gjorde vi! Så nu har jag alltså spenderat veckan här uppe vilket har varit superroligt. Veckan har verkligen varit fantastisk. Jag har varit med anton, tränat stenhårt och hängt med kompisar samt haft hunden Kiba på besök. Nedan lite bilder från senaste dagarna.
Jag stannar här en tid till o sen bär de av tillbaka till Tärnaby för att ordentligt starta allt nytt där, ska bli riktigt roligt!
Moi!
Tiistaina päätimme ystäväni Jens:in kanssa että lähdemme Jällivaaraan moikkaaman kaikkia kavereita. Täällä on myös todella hyvä treenata joten parempi olla vähän aikaa täällä. Tämä viikko on ollut aivan fantastinen. Minulla on ollut niin kivaa. Olen ollut Antonin kanssa, treenannut kovaa ja tottakai nähnyt paljon kavereita.
Ajattelin olla täällä Jällivaaressa jonkin aikaa vielä ja sitten lähden takaisin Tärnabyyhyyn. Odotan innolla tulevaa kautta tärnabyyssä!
Alla vähän kuvia viimeisistä päivistä.

imageimageimageimageimageimageimageimage