Sista landeresan för denna sommar

image
image
image
image
image
image
image
imageIgår på eftermiddagen tog jag mitt lilla pick och pack och åkte ut till landet. Där väntade mina föräldrar på mig och vi spenderade en alldeles underbar kväll tillsammans. Vi åt gudomligt god mat som mamma lagat och njöt av det varma (!!) Vädret med strålande solsken. Jag har sagt det förut och säger det igen, finska skärgården är så vacker.
Igår hälsade jag även på mina morföräldrar. Det är alltid lika roligt att se dem.
Vi passade på att stanna övernatten på landet. Veckan börjar mycket bättre när man vaknar på landet och kör hem på morgonen istället för att åka hem kvällen före.
Idag har jag tränat med Terhi samt fixat lite grejer. På kvällen var jag och mamma och köpte skor åt mig, kan visa er imorgon mina nya supersnygga skor! Jag hittar alltid bäst när mamma är med. Bästa shoppingssällskapet enligt mig! :)
Eilen ajoin iltapäivällä mökille missä vanhempani odottivat minua. Me vietettiin yhdessä mukava ilta landella. Äiti oli laittanu aivan ihanaa ruokaa ja aurinko paistoi. Kävin myös moikkaamassa Momi ja Mofaa. Aina yhtä kivaa nähdä heitä. Me jäätin äidin kanssa landelle yöksi ja tulimme takaisin kaupunkiin tänään.
Tänään olen treenannut Terhin kanssa sekä tehnyt muita tärkeitä asioita. Käytiin myös äidin kanssa kenkäostoksilla tänään. Voin näyttää teille huomenna miten upeat kengät löydettiin!! Mielestäni on parasta shoppailla äidin kanssa, sillon löytää parhaiten mitä tarvitsee eikä ikinä tee tyhmiä ostoksia :)