Så bra helg!

Denna helg har varit grym! I fredags körde jag ett dubbel pass på gymet så att jag knappt kunde gå efteråt. På kvällen åkte jag till stan till min fina vän Maria. Vi hade världens bästa kväll tillsammans. Jag blev där övernatten och det var så lyxigt att få vakna upp bredvid sin fina vän i deras underbara lägenhet ( nedan ser ni två bilder från lägenheten). Lycklig tjej körde hem nästa morgon.
Igår körde jag sista träningspasset för hårdträningsveckan och därefter mötte jag upp mitt tjejgäng och vi gick ut och åt på Pueblo. Galet god mat och fint sällskap. Kvällen avslutades med HIFK ishockeymatch och kvällsmat mitt i natten. Så bra!
Idag har vi firat Hanna som fyllt 21 år med brunch på Långvik.
Mycket häng med tjejkompisarna denna helg alltså, och vilken helg det har varit :)
Tämä viikonloppu on ollut upea. Perjantaina treenasin kaksi kertaa kuntosalilla ja treenejen jälkein en melkein enään pystynyt enään kävelemään :P
Ilalla lähdin kaupunkiin ystäväni Marian luoksi. Meillä oli todella hauska ilta yhdessä.
Lauantaina treenasin viimeisen harjoittelun tällä kovalla viikolla ja illemmalla tapasin tyttöporukkani kaupungissa ja menimme ravintola Puebloon syömään. Mahtavaa ruokaa ja hyvää seuraa. Ilta loppui HIFK lätkämatsilla.
Tänään olemme viettäneet ystäväni Hannan synttäreitä.
Paljon kavereiden kanssa oleskelua tällä viikonlopulla ja ompas ollut hieno viikonloppu :)


image
image
image
image
image
image