KOVAVIIKKO

wpid-20140412_001907.jpg

Denna vecka har jag en tyngre träningsvecka än vanligt. Jag och Terhi har lagt upp ett annorlunda träningsupplägg än jag är van vid. Vi har byggt upp träningen i tre delar. Jag tror starkt på vårt upplägg och tycker det är jätteroligt och bra att få testa på nytt upplägg hur man ska fördela träningarna istället för på samma sätt som man brukar. Denna vecka har det blivit, och blir alltså mycket träning och hittills har det känts riktigt bra! Förra gången jag hade tyngre träningsvecka, så klarade min kropp inte ännu av belastningen så jag fick avbryta den ganska tidigt. I det här skedet av min rehabilitering från överträningen är det väldigt viktigt att jag inte tränar med sliten och trött kropp. Jag kan inte ännu träna lika stora mängder som man brukar göra som skidåkare på sommaren, men jag satsar istället på 100% kvalitè vid träning vilket jag tror funkar absolut bäst för mig och min kropp.

Annars då? Idag ska jag på ett nytt jobb, men hos samma arbetsgivare Folkhälsan. Jag ska jobba på Äventyrsbanan vilket ska bli jätteroligt! Så idag blir det en dag full med äventyr ;) Ha en bra torsdag allesammans!

Tällä viikolla minulla on niin sanottu kova viikko treeneissä. Minä ja Terhi olemme sunnitteleet erilaisen kausisuunnitelman kun mihin olen tottunut ja tämä suunnitelma on jaettu kolmeen osaan. Minä uskon vahvasti uuteen suunnitelmaan ja mielestäni on todella hyvä että kausisuunnitelmaan on nyt tullut muutoksia ju uusia ideoita. Vaihtelu on hyvää! Tämä viikko koostuu enimmäkseen treeneistä ja tähän asti on mennyt loistavasti! Kroppa on kestänyt hyvin ja sehän on hyvä merkki siitä että suunnitelma toimii minulle !
Tänään olen töissä ( ekaa päivää, hehe) Folkhälsanin Seikkailuradalla joten tämä päivä tulee olemaan täynnä seikkailuja!