Helgen

imageHelgen som var är en av mina favorithändelser under sommaren, nämligen när mina gudföräldrar Till och Sussi samt deras dotter Linn ( som är min första kompis och fortfarande efter en massa galna år tillsammans,  en av mina närmaste vänner) kommer till vårt sommarställe på besök. Vi hade en superrolig helg som bestod av den årliga kräftskivan, god mat och roligt sällskap. Vi utmanade även varandra på Mölkky, och slut resultatet blev 1-1. Jämna familjer alltså!
Nu är min vilovecka (äntligen hehe) slut så nu kan jag träna på igen! Idag har jag träningsplanerat med Terhi som är en viktig person för mig. Terhi hjälper mig planera och fundera så att jag tränar rätt och vilar tillräckligt.  Idag har jag även kört ett dubbelpass med träning så nu är jag väldigt trött och det är dags för mig att lägga huvudet på kudden. Godnatt :)

imageimageimageimageimage