Blommor

imageimageimageMamma har varit superduktig och skött om blommorna jag fick på min studentfest och de är så himla fina ännu också! Jag är väldigt svag för blommor och skulle gärna ha hemma blommor varje dag om det vore möjligt så nu njuter man extra mycket när det finns blommor i varje hörn.  Denna dag började med ett explosivt träningspass. Jag tycker det är jätteroligt att köra explosiva pass där man får hoppa över häckar osv. så ser alltid fram emot extra mycket såna pass.
Nu har vi precis varit i bastun så nu känner man sig riktigt ren och fräsch igen. Jag har simmat väldigt mycket idag då det varit så varmt och skönt väder. Ni har väl kommit ihåg att njuta av sommaren nu när den äntligen är här? :)
Äitini on ollut ahkera ja hoitanut kaikki kukat mitkä sain ylioppilasjuhlissani. Minä tykkään paljon kukista joten on ihanaa kun meillä on niin paljon hienoja kukkia täällä mökillä.
Tämä päivä alkoi räjähtävällä treenillä ( en tiedä oikein jos sanotaan niin mutta ymmärrätte varmasti mitä tarkoitan). Pidän paljon räjähtävyys harjoitteluista!
Nyt olemme juuri ollut saunassa joten nyt on puhdas olo taas. Olen uinut paljon tänään sillä on ollut niin mahtava ja lämmin sää. Olettehan muistaneet nauttia kesästä kun se vihdoin on täällä?:)