En Vecka Som Varit Helt Galet Härlig

imageimageimageimageHej!
Denna vecka har varit helt super!  Först har jag varit på jobb. Vi hade en väldigt lyckad lägervecka. Barnen utsåg mig till lägrets gladaste vilket ju såklart gjorde mig superglad! Efter jobbet som slutade igår gick jag direkt till gymet för att träna. Så himla härligt att få ta ut sig ordentligt på gymet! Jag körde ben och idag känns det i benen. Därefter körde jag till Hangö för att gå på en kompis fest samt delta i den årliga hangö regattan. Jag hade en helt galet lyckad kväll. Det var så roligt att träffa en massa kompisar igen! Hangö regattan är ett ypperligt tillfälle att träffa på en massa vänner och bekanta. Efter vi kände oss väldigt nöjda med kvällen så körde jag mig och min kompis Linn till vårt lande i Barösund. Väldigt praktiskt att ha ett sånt mål som jag som kräver att man väljer träning framför alkohol för då är man i körskick dygnet runt :)
Tämän viikko on ollut aivan huippu. Leiriviikko meni loistavasti. Lapset valitsivat minut leirin ilosimmaksi mikä lämmitti mieltä paljon. Työn jälkein lähdin heti kuntosalille. Huippu fiilis kun sain viikon tauon jälkein mennä jälleen kuntosalille. Ohjelmassa oli tällä kertaa jalkatreeni ja tänään tuntuu lihaksissa. Ilalla olin Hangossa, minulla oli todella kiva ilta ja tapasin paljon kavereita. Yöllä ajoin vielä Inkooseen meidän mökille.


imageimageimageimageIdag har varit en av mina favoritdagar på året, jo dagen som vi går ett gäng på Raseborgs Sommarteater. Denna tradition har vår familj och släkt haft sedan 1992 (!!) och jag har varit på teater på Raseborg varje sommar i mitt liv förutom en sommar då jag hade vattkoppor ( haha) . En väldigt viktig och hjärtlig tradition för mig. Vi brukar alltid äta picknick ihop och jag och Linn brukar anmäla oss som frivilliga kockar. Nedan ser ni picknick menyn.
Teatern i år var helt otroligt bra!! Jag skrattade mig igenom hela föreställningen och rekommenderar verkligen alla att gå på teatern i år!! Just nu är vi i båten påväg hemåt och jag är så himla glad. Ha det gott!
Tänään on yksi minun lempipäivistä sillä tänään mentiin perheeni ja suvuni kanssa Raaseporin kesäteatteriin. Olemme käyneet Raseporin kesäteatterissa ison porukan kanssa vuonna 1992 lähtien. Tämä perinne on minulle todella tärkeä  minulle ja perheelleni ja en voisi missään nimessä jättää teatteripäivä väliin. Tämän vuoden teatteri  oli loistava ja suosittelen lämpimästi että kaikki käy katsomassa Raseporin teatteria!  Nyt olemme veneessä menossa takaisin landelle. Iloinen Corinne lähettää kaikille kesäisiä terveisiä :)


imageimageimageimageimageimageimage