Breidablick

imageHej!
Denna vecka är jag hela tiden på jobb. Dagarna består alltså av jobb och träning. Jag jobbar på en lägergård som kallas Breidablick och fungerar som lägerledare här.  Lägret är från måndag- lördag och vi sover över här. Jag gillar mitt jobb väldigt mycket för att det innebär så många olika saker. Allt från ansvar till spring och bus med barnen. 
Igår vilade jag från träningen eftersom det tunga intervallpasset i måndags krävde att jag vilar upp kroppen igen. För övrig så gick passet i måndags väldigt bra. Eftersom jag hade några ärenden att sköta innan jag började jobbet så steg vi upp 6.30 med mamma och drog ut och tränade. Det är en väldigt härlig känsla man har när klockan är ca. 8.00 och du ha redan avklarat ett tungt intervallpass.
Nedan ser ni några fina bilder från lägergårdens strand.
Hei!
Tällä viikolla olen koko viikon töissä. Olen töissä Folkhälsanin kesäleireillä. Pidän työstäni paljon sillä työ on monipuolista ja aina tapahtuu jotain uutta. Leiri on maanantaista- lauantaihin ja me yöpytään täällä lapsien kanssa.
Maanantain juoksutreeni meni oikein hyvin. Herättiin aikasin äidin kanssa ja jo kahdeksan maissa päivän treeni oli pulkassa. Tänään ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen tehdä vähän lihasvoimaa. Katsotaan miten kroppa reagoi siihen. Fysioterapeuttini on tähän mennessä kieltänyt lihasvoimaa mutta nyt on aika kokeilla jos kroppa kestää. Toivon niim kovasti että kaikki menee hyvin! Alla vähän kuvia leirialueen rannalta

image

image

image

image