Bättre Än Såhär Blir Det Inte

imageimageimageDirekt när vi landade i Helsingfors på lördagen så åkte jag hem och hämtade bilen och körde till landet. På landet väntade min familj. Vi åt middag och badade bastu, hur härligt som helst!
Idag har vi varit på lunch hos min Momi och Mofa. Dom gör världens godaste fisksoppa och idag hade de, till min glädje lagat fisksoppa på nyfiskade abborrar. Till det ålandspannkaka och till kaffet en chokladkaka som vi bakat. Jag åt tills jag blev mätt och dubbelt till, så gott. Efteråt rullade jag hem ;) Resten av dagen har gått till städande och fixande. Kvällsträning har det också blivit, en lugn och skön A2 löptur. Imorgon på morgonen är det dags för tunga intervaller!

Kun kone laskeutui Helsinki- Vantaan lentokentälle lauantaina lähdin heti kotiin. Pakkasin auton valmiiksi ja sitten lähdin Barösundiin missä meillä on meidän kesämökki. Siellä perheeni odotti minua. Syötiin hyvää päivällistä ja käytiin saunassa, ihana ilta toisin sanoin.
Tänään olemme ollut minun Momi ja Mofan luona. He tekevät maailman parasta kalakeittoa ja ilokseni kalakeitto oli pääruokana tänään! Kalakeiton lisäksi syötiin Ahvenanmaanpannukakkua ja suklaakakkua. Söin Aivan liikaa mutta ei sille voi mitään kun ruokaa maistuu niin hyvälle ;)
Päivä on muuten mennyt siivoomisen merkeissä ja illalla käytiin lenkillä. Huomenna aamulla on aika juosta todella raskaita pyräydyksiä!
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Sov gott allihopa :)
Hyvää yötä kaikille :)