Träning

Okej då fortsätter vi på vad som hänt och händer för tillfället! Nu pratar vi om fysträning :)
Noniin jatketaan mitä on tapahtunut viime aikoina ja mitä tapahtuu juuri nyt. Nyt puhutaan fysiikkatreeneistä :)


imageimage

eftersom jag varit övertränad i några år och nu äntligen känner mig friskare än på flera år så kan jag nu börja träna upp för att i framtiden kunna träna som en elitidrottare gör. Denna resa kommer vara lång, kräva mycket tålamod men sen när jag står där och vinner tävlingar kommande säsonger, då är det värt det alla gånger om. Fortfarande så är det tyvärr väldigt lite träning som gäller eftersom man måste trappa upp försiktigt så jag inte utvecklas bakåt istället för framåt. Just nu får jag träna 4 gånger i veckan vilket kanske låter mycket för någon men som idrottare är man van vid att på sin fysikperiod träna runt 12 pass i veckan. Men jag är jätteglad att få träna 4 pass för det är fyra pass mer än vad jag fick tidigare. Så det går framåt och nu väntar en sommar med bra träning! Det är det som bloggen kommer handla mycket om nu i några månader tills det är dags för skidåkning igen.

Viime vuosina olen ollut ylikunnossa mutta nyt oloni on parempi kun mitä se on ollut moneen vuoteen. Tämä tarkoittaa että saan varovaisesti alkaa harjoittelemaan enemmän kuin tällä hetkellä. Juuri nyt saan treenata neljä kertaa viikossa. Tavoitteeni on että pystyn Terveenä harjoittelemaan yhtä paljon kuin huippuurheilijat harjoittelevat, koska minähän haluan tulla huippuurheilijaksi!! Tämä matka tulee olemaan hauska mutta pitkä, ja varmasti vaikea mutta sitten kun alan voittamaan kisoja tulevina kausina niin sillon kaikki kova työ on sen arvoista!
Blogissa tulen kirjoittamaan paljon fysiikkatreeneistä sillä koko kesä tulee olemaan täynnä fysiikkatreenejä. Syksyllä on taas alppihiihdon aika!
image

image

image