Framtidsfix

image

image

image

image

På söndag åkte vi lite friåkning i backen bara för skojs skull. Tror det är bra att åka lite lugnt i backen nu när tävlingarna börjar ta slut och inte alltid bara köra varje dag megaseriöst utan ibland bara leka lite, det gjorde vi i söndags. På söndag kom även Sofia hem till mig och hälsade på, hon åkte hem idag och vi har haft några riktigt härliga dagar tillsammans.
Idag har jag tränat två pass i backen vilket gick riktigt bra faktiskt. Håller på och jobbar med ett par nya skidor och tycker de börjar fungera riktigt bra. Ska bli roligt och se hur fort de går också!  Resten av dagen har jag ringt en hel massa samtal och gått på några möten, allt detta har varit för att planera nästa år. Det är mycket planering och fix inför nästa år men till slut blir det nog bra. Kan inte avslöja så mycket just nu men när allt är officiellt så får ni såklart veta.

Sunnuntaina oltiin laskemassa vapaalaskua rinteessä. Mielestäni on hyvä joskus vain leikkiä ja laske rennosti vapaalaskua rinteessä sillä useimmiten rinteessän oleminen on aina todella vakavaa joten on hyvä saada rento fiilis välillä. Sunnutai iltana Sofia tuli vierailemaam luokseni ja meillä on ollut pari kivaa päivää yhdessä, nyt hän on jo lähtenyt eteenpäi seuraavaan matkustuskohteeseen. Tänään olen laskenut kaksi laskutreeniä jotka menivät oikein hyvin. Minulla on uudet sukset joiden kanssa yritän tulla toimeen ja tuntuu koko ajan siltä että lasku ja suksitoiminta koko ajan paranee joten hyvin menee! Loppupäivän olen hoitanut asioita jotka koskevat ensi vuotta. Suunnitelmia on ensi vuodeksi mutta en voi sanoa hirveästi nyt mutta kerron toki kun kaikki on julkaistu.