Veckan som gått

Hej!Bloggen har fått lida igen, det är mycket som händer så det kan gå någon dag innan jag kommer på att oj, jag ska ju blogga :) Har i varje fall tagit en del bilder från veckan, vilker jag tycker är roligt att visa er eftersom bilder beskriver så mycket. Hei, Blogissa on ollut vähän hiljaista mutta on tapahtunut niin paljon niin blogin kirjoittaminen on jäänyt vähän sivulle. Tässä kuvia viikosta: </ image image

Bilder från en bra resa till rovaniemin som tyvärr innehöll en massa strul med skidor .. Kuvia hyvästä matkasta rovaniemellä joka valitettavasti kärsi paljon suksiongelmista.

image

image

image

image

image image

image image

image

image image

Och så bilder från en kanonbra vecka med bra skidåkning och träning på gym, galet fint väder, härliga kvällar med tjejjor och mycket våfflor( hehe namnam) , besök av en fyrfotig sötnos som ville leka konstant och så god mat och skola förstås! Hela veckan har verkligen varit så bra. Lite extra glad är jag efter denna fredag som har varit en tiptop fredag och imorgon kommer jag ha träningsvärk efter dagens benpass, tummen upp!!

Kuvia viikosta joka on sisältäny hyviä rinnepäiviä ja treenejä kuntosalilla, kivoja kaveriiltoja ja hyvää ruokaa ja tottakai koulua. Sitten min

ulla kävi nelijalkanen kaverikin moikkaamassa tänään joten viikkon on ollut aivan huippu. Nyt on aika nukkua, iloinen tyttö toivottaa kaikille hyvää yötä ja voi jo nyt kertoa että huomenna tulee olemaan kipeät lihakset päivän jalkatreenistä!

image