Galet fint

imageimageimageIdag har jag och två killar kört slalom. Kollar ni på första bilden  så ser ni vår bana till vänster. Idag gick åkningen framåt vilket är otroligt kul. Ska bli så himla roligt att tävla på söndag och måndag. Tävlingarna går i Finland vilket är lite extra roligt. Nu på eftermiddagen har jag jobbat och nu är det dags för mig att sätta mig och plugga ordentligt för imorgon ska jag skriva geografi prov.
Tänään minä ja kaksi poikaa laskettiin pujottelua. Tekniikka toimi ppaljon paremmin tänään mikä on super. Olen niin inoissani koska sunnuntaina ja maanantaina on jälleen kisat ja tuntuu että tämän päivän harjoituksen jälkein lasku kulkee paremmin. Kisat ovat Suomessa, Rovaniemelle, mikä on tottakai ekstra kivaa. Iltapäivällä olen ollut töissä ja nyt minun on pakko lukea huomiseen kokeeseen.