Måndag

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageDet här är vad min vecka har bestått av. Förra veckan var verkligen en megalyx vecka för mig för min fina familj var och hälsade på!! Det var så himla roligt att träffa dem, världens bästa familj. Alltid lika jobbigt när de åker iväg men som tur ses vi ganska snart igen. Tack till er för en superduper vecka!Har blivit en hel del promenader med hunden i veckan och så såklart skidåkning. Just nu sitter jag hos frisören för att fräscha till håret lite , hehe.
Tässä on vähän kuvia jonka olen ottanut viikon aikana. Viime viikko oli oikea superluksus viikko minulle sillä perheeni oli vierailemassa minun luona. Oli niiin kivaa nähdä heitä taas, maailman paras perhe. Viikon aikana olen käynyt monella kävelyllä koiran kanssa ja tottakai olen ollut mäessä.  Kiitos perheelleni ihanasta viikosta!!