Norskt besök

imagePå söndag kväll kom jag hem från Salla. Det var så himla roligt att få träffa pappa igen och att han var med och kollade på tävlingarna. Det är alltid en speciell känsla när familjen är och kollar på. Man blir lite extra glad och extra taggad.
Lördagen var det då en tävling som var en vanlig FIS och så samtidigt Finska Junior Mästerskapen. Mitt första åk gick riktigt dåligt och jag var väldigt besviken på mig själv när jag kom i mål. Det andra åket var lite bättre och jag steg några placeringar, trots en miss i åket, så det kändes okej. Jag slutade 6a på den FIStävlingen. Tyvärr kom jag 4 på mästerskapet så ingen medalj blev det, riktigt jobbig känsla då jag har många finska mästerkskaps guld som längtar efter nya vänner i samlingen hehe. Jag hade helt klart räknat med medalj men som tur så är jag junior ännu nästa år. Jag måste ju tänka på att de andra tränat för fullt de två åren som jag varit skadat, dags för mig att förstå att det tar tid och efter varje träning blir jag bättre o bättre. På Söndagen åkte jag ett bra första åk men tyvärr körde jag ut i näst sista käppen vilket inte är okej! Jag kom i mål, och hade tredje snabbaste tiden men jag blev diskvalificerad eftersom jag inte åkt rätt. Lite irriterad tjej på sig själv kan ni räkna med.. :) kul att veta att åkningen ändå finns där  !
Efter tävlingarna körde jag Pappa till rovaniemi och vi åt en god lunch. När jag kom hem fick jag en försenad, men underbar Treårsdags present av anton, visst är de fina?


image

image


Denna vecka har bestått av träning och jobb, riktigt bra start på veckan! I tisdags bjöd chefen på fastlagsbullar/semlor, det var gott! Igår kom min kompis Kristine från Norge hit. Hon ska vara här några dagar nu o träna med oss o hänga med mig. Vi har haft jättekul och det har blivit en hel del skrattande kan jag säga er!
suomennos tulee huomenna