Ojdå!

imageimageimageimageJag var helt säker på att jag hade publicerat ett inlägg om helgens tävlingar men vet inte vart det inlägget försvunnit. Nåväl. I lördags var det alltså tävling. Första åket missade jag mycket i branten så tappade en hel del tid. Andra åket hade jag väldigt bra möjligheter att klättra mycket i placeringar och åket gick riktigt bra, allt funkade som det skulle och hade inga stora problem alls förrän jag kom ner till sista flacken och där hände det som inte fick hända. Jag fick bakvikt pch flög ur banan rakt in i lössnön. Fick börja om totalt och tappade såklart en massa tid. Hade varit såå roligt att se hur bra detdär åket hade varit om jag inte gjort den megamissen.
På söndagen körde jag rakt in i en grop och flög in i nästa käpp så tyvärr blev det en brytning..
Just nu är vi i en liten by som heter Edsbyn. Här ska vi stanna tills Fredag. Just nu bor vi i en stuga men idag ska jag och Sofie flytta hem till Matilda och hennes familj som bor här i Edsbyn vilket ska bli superkul!
Olin aivan varma että olin julkaissut kirjoituksen Järvsöön kisoista mutta en tiedä mihin se on hävinny. Nåjoo.. viikonlopun kisat eivät menneet ihan niin kun halusin. Lauantaina oli siis ensimmäinen kisapäivä. Ensimmäisellä laskulla minulla oli isoja vaikeuksia jyrkällä ja siihen meni paljon aikaa. Toisella laskulla minulla oli  todella hyvä iskuasema ja lasku meni hyvin, jyrkkä hyvin mutta sitten tapahtui jotain mitä ei saa tapahtua. Loivalla osuudella jäin taakse ja lensin ulos radalta. Vauhtini katosi kokonaan ja siihen meni tottakai paljon aikaa. Olisi ollu niin kivaa tietää miten hyvä tuo lasku olisi ollut ilman virheitä.. nojoo semmosta tämä laji on.
Nyt olemme pienessä kylässä nimeltään Edsbyn. Ollaan täällä nytten perjantaihin asti.