MATILDA 19 ÅR

Igår tränade jag efter min vilopaus och det var såååå roligt!! Blev ett slalompass i backen men inget mer än så för jag vill inte börja för hårt nu när jag återhämtat mig.
Efter träningen såg vi något unikt, ett helt hus som transporterades på vägen!
Igår  var en väldigt speciell dag, min fina Matilda fyller 19 år !!  Skrev för någon vecka sen om att Sofie fyllde år och nu var det Matildas tur. De två är superfina vänner och jag är så lycklig att vi hittat varann, vår lilla trio. Vi har gjort en massa äventyr tillsammans och vi har alltid så kul. Vi har delat allt från skratt till sorg, så som riktiga vänner gör. Blev så nostalgisk så plockade fram några av mina favoritbilder på oss tre som ni får ta del av. Dock hittade jag ingen bild som alla tre är på samtidigt, det måste vi åtgärda!
Igår firade vi Matilda med en mysig middag med Sara. Det var superhärligt och så avslutade vi kvällen med chokladfondue namnamnam.
Eilen treenasin jälleen ja oli niiin hauskaa!! Laskin pujottelua rinteessä mutta vain yhden harjoituksen jotta ylläpidän energiatason koko ajan. Harjoituksen jälkein nähtiin jotain harvinaista, kokonainen talo kuljetettiin rekalla keskellä tietä! Jos katsotte kuvia alla niin näette taloa. Kuva on otettu viereisellä tiellä joten näyttää vähän hassulta. :)
Eilen ystäväni Matilda täytti 19 vuotta ja syötiin päivällistä ja suklaafondueta hänen syntymäpäivän kunniaksi. Olen niin kiitollenin että olen löytänyt niin hienoja ystäviä täällä Ruotsissa. 


 

image

image

 

image

image-1371139413467-V IMG_1668 IMG_1593 IMG_1594Lycka <3