Cupcakes

Hej
Idag skulle jag skriva prov, men visade sig att läraren glömt bort mig så jag fick gå hem istället. Nåväl, ham fixa ett par skidor i ordning istället men hade varit skönt att få provet bort skrivet.
Hei,
Tänään minun piti kirjoittaa koe , mutta kun tulin kouluun huomasin että opettaja oli unohtanut asian kokonaan joten sain mennä takaisin kotiin. No, ehdin laittaa yhdet parit sukset mutta olisi ollut hyvä saada koe kirjoitettua ettei sitä tarvisi miettiä enään.


imageimageimageimageimageimageimageNär jag kom till jobbet möttes jag av dessa godsaker som finaste Ellen( som ni ser på bild) bakat åt mig som tack för att jobbade för henne förra veckan. Snacka om gott!! Blev superglad :) hihi
Resten av dagen har jag jobbat och slipat skridskor och nu är det träningsdags, hoppas ni haft en bra start på veckan!
Kun tulin töihin Ellen ( tyttö kuvissa) oli leivonnut ihania muffinssejä minulle. Arvatkaa oliko hyviä? Namnamnam! Iso kiitos Ellenille :) loppupäivän olen ollut töissä. Nyt on aika treenata pujottelua rinteessä! Hyvää alkuviikkoa kaikille :)