PUUUSH

imageimageimageimageIdag var de alldeles för kallt för att liftarna ska gå igång så vi spelade först ishockey med gymnasiet. Jag hade inte spelat på flera år så det var superroligt att spela igen! Det är definitivt en sport jag vill bli bättre på.  Efter det var vi på gymet med Amanda och Robin. Jag och Amanda körde ett så sjukt bra överkroppspass, det var helt underbart! Efter gymet spelade vi bowling med ett roligt gäng och nu har vi precis ätit och ska bänka oss i soffan och kolla världscup. Sjukt bra fredag alltså!
Hei,
Tänään oli liian kylmä joten ei voitu treenata rinteessä. Sen sijaan pelattiin jääkiekkoa. En ole pelannut moneen vuoteen joten oli todella hauskaa pelata. Jääkiekko on urheilulaji jossa haluaisin parantua paljon.
Jääkiekon jälkein mentiin kuntosalille. Aivan huippu yläkroppa harjoitus saatiin tehtyä.
Tämän jälkein menimme keilaamaan ja nyt olemme juuri syöneet. Nyt aijotaan katsoa miesten maailmancuppia.  Hyvä perjantai toisiin sanoin!
Kuulemisiin :)


imageimageimageimage