Worldcup

imageimageHej!
I fredags hade vi en jätterolig kväll. Vi åt middag hos mig, fem killar och två tjejer och mängden mat som vi åt var inte liten hehe. Tror vi lagade ris för 14 personer och kyckling i ugn för 10 personer och allt gick åt. Vi skrattade så mycket under middagen så därför orkade vi säkert extra mycket ;)  Efter det åkte vi och köpte lite fredagsgodis och så kollade vi på filmen The Fast and The Furious. Jättebra kväll!
Igår tränade vi storslalom i backen, det var nog säsongens kallaste träning hittills. Man var tvungen att gå in efter nästan varje åk för att inte förfrysa ansikte mm. Men hur kallt det än är så är det värt att frysa, för jag vet ju att den träningen gör mig bättre än jag var innan träningen. Idag är det dags igen för storslalomträning. Bestämde mig för att bara köra eftermiddag i backen och sedan på gymet på kvällen för att få lite omväxlande träning, för det är viktigt hörni! Man får inte träna ensidigt.
Just nu ligger jag i soffan och kollar på herrernas världscup, vår vän och stjärna Anton Lahdenperä från Gällivare har startnummer 38, håll tummarna för honom!
Hei,
Meillä oli todella hauskaa perjantai iltana, syötiin päivällistä ja katsottiin elokuvaa The Fast and The Furious. Meitä oli kaksi tyttöä ja viisi poikaa mutta ruokaa meni paljon! Keitettiin riisiä 14 henkilölle ja kanaa 10:nelle henkilölle, ja kaikki loppui heti. Eilen laskettiin suurpujottelua. Eilen oli todella kylmä laskea, jouduttiin mennä sisään melkein joka laskun jälkein ettei kasvot ja sormet paleltuisi. Mutta vaikka että on niin kylmä niin en voisi ikinä jättää harjoittelu väliin pakkasen vuoksi sillä tiedän että kaikki harjoitukset ovat tärkeitä, jos ne tehdään oikein. Tänään lasketaan taas suurpujottelua iltapäivällä ja illalla ajattelin mennä punttisalille, jotta harjoittelu on monipuolista. Nyt katson miesten maailmancuppia, ystäväni Anton Lahdenperä Jällivaaresta laskee numerolla 38, pitäkää hänelle peukkuja!