Världens bästa bror

image

image

I -27 grader har jag nu sagt hejdå åt min bror. Han har varit och hälsat på mig här i Gällivare i fyra dagar nu och vi har haft superroligt. Vi träffas väldigt sällan så att han ville komma och hälsa på mig uppskattar jag massor. För mig är familjen så otroligt viktig och jag tycker det är himla jobbigt att säga hejdå till dem och veta att vi inte kommer se på en lång tid, idag var inget undantag. Men de är ju som de säger: väntar man på något gott så får man vänta länge, och min familj är bättre än bäst!
Ulkona on -27 ja olen sanonut hyvästi veljelleni joka lähti kotiin Helsinkiin tänään. Meillä on ollut todella hauskaa tämän viikon kun hän on ollut täällä. Me tavataan harvoin joten on todella kivaa viettää laatuaikaa hänen kanssa. Perhe on tärkein minulle.