SOFIE 18

Hej !
Idag har jag varit i skolan och så har vi kört ett pass slalom i backen. På kvällen var vi på restaurangen Olearys och åt med ett väldigt fint gäng. Idag är en speciell dag för idag fyller mina vänner Sofie och Daniel18 år. Vi firade dem med ett stort kalas hos Sofie. Sofie, som är min väldigt nära vän här i Gällivare, verkade väldigt glad över sin dag så det tycker jag är kanon! Imorgon får ni se lite bilder från kalaset, för nu ska jag ta ut allt av den sista tiden jag har att umgås med världens bästa bror innan han åker hem imorgon... :(
Hei ,
Tänään olen käynyt koulussa ja laskenu pujottelutreenin rinteessä. Illalla käytiin syömässä ravintolassa nimeltään Olearys, ihanan porukan kanssa.
Tänään on hieno päivä sillä kaverini Daniel ja Sofie täyttää 18 vuotta. Syötiin paljon kakkua heidän kunniaksi :) Huomenna saatte nähdä enemmän kuvia illasta!


imageimageAvslutar detta med en throwback till höstens österrike läger när jag och Sofie akrobatiserade lite i backen!
Throwback syksyn Itävalta leireistä kun leikittiin vähän rinteessä Sofien kanssa kun oli huono keli.

image