Victoryyyyyy!!

imageimageimageimageHelgen i Luleå var väldigt fin. Jag och A bodde mitt i Luleå vilket var roligt, frukosten var magnifik hehe:)  Vi åt god mat på All star på fredagskvällen och så blev vi bjudna på middag hos Antons bästa kompis föräldrar på lördag, det var superroligt att få träffa o umgås med dem! Socialt fick helgen alltså dubbel tumme upp!!
Viikonloppu Luulajassa oli todella mukava. Asuttiin Luulajan kaupungin keskustassa joka oli kivaa, aamupala oli mainio hehe :)  Syötiin todella hyvää ruokaa perjantai iltana ravintolassa nimeltään All Star. Antonin paras kaverin vanhemmat kutsuivat meidät illalliselle lauantaina, meillä oli todella hauskaa! Sosiaalisesti siis viikonloppu on ollut mainio!


imageimageimageSååå till den väldigt viktiga o roliga delen, skidåkningen såklart!På lördag var jag riktigt ute och cyklade, fick inte till någonting och åken kändes bara sjuukt dåligt. Det var mentalt väldigt jobbigt men jag kunde som tur nollställa dagens tävling. Mina vänner Sara och Sofie åkte duktigt och kom 5:a och 2:a så jag fick glädjas för deras skull istället:)
På söndag kändes det mycket bättre när jag steg upp på morgonen.
Första tävlingsåket kändes inte speciellt bra, men bättre än dagen innan. Jag låg trea efter första åket men kände att jag verkligen kan vinna det här, trots att jag hade 0.79 sekund till ledande. Till andra åket laddade jag upp och kände mig stark på start. Banan var lite tricksigare än jag besiktat och jag fick problem i åket men kämpade mig i mål. Väl i mål så kändes det inte alls speciellt bra, speakern berättade inte vilken plats jag kom in på och jag kände mig förvirrad o osäker eftersom åket inte var problemfritt. När alla åkt och jag förstod att jag vunnit så var det som en megastor sten lättade från hjärtat. Fastän tävlingen inte var jättestor så är en vinst ALLTID en vinst och efter min långa skadeperiod och svårigheterna att komma tillbaka och alla berg och dalbanor så kändes det så galet underbart att få kliva högst upp på pallen !! Härifrån är det kanon att fortsätta!