Too much to do

imageimageHej!
Förlåt för de tysta dagarna, har varit så himla mycket. Har kört en hel del bil också senaste tre dagarna . Först från Funäsdalen till Gällivare ( ca 900 km) , sedan från Kiruna till Gällivare ( ca 120 km) och idag från Gällivare till Storklinten och därifrån till Luleå vilket blev 270 km. Så det har blivit ett antal timmar i bilen senaste dagarna.
Idag åkte jag alltså till Luleå där vi ska köra en ENL FIS
tävling. Det är slalom denna gång, vilket känns väldigt roligt. Har inte kunnat träna slalom på senaste månaden men slalom sitter som tur i ryggmärgen så det kommer gå galant ändå :)
På söndag kommer min bror och hälsar på, det ska bli superroligt !!
Hei,
Anteeksi että on ollut niin hiljaista täällä. Minulla on ollut todella kiirrellinen viikko ja kun ei ole ollut kiirrettä niin olen istunut autossa. Olen ajanut viimeisen kolmen päivän aikana ensin Funäsdalenista Gällivareen ( noin 900 km) sitten Kiirunasta Gällivareen ( noin 120 km ) ja tänään Gällivaresta Storklinteniin ja siitä Lulajaan ( noin 270 km ) , joten ainaskin olen istunut autossa!
Tänään tulimme siis Luulajaan. Huomenna lasketaan ENL FIS pujottelukilpailu täällä. En ole päässyt laskemaan pujottelua yhtään nyt kuukauden aikana mutta ei se haittaa, olen varma siitä että huomenna menee hyvin, semmonen fiilis minulla on.
Sunnuntaina minun veljeni tulee tänne pohjoiseen, siitä tulee superhauskaa!
Kuulemisiin!