JAAAA!!!

Det finns få saker jag tycker är vackrare än när Finland tar guld i Hockey. Idag är inget undantag! Extra roligt var det att kolla när jag kände några av killarna som spelade. (jag lärde känna några av killarna när vi var i Liberec på ungdoms-OS.) Var väldigt fint när kameran zoomade in på min kompis Mikko när han sjöng Vårt Land allt vad han bara orkade, hela han strålade riktigt sportlycka. Hockey och Finsk Seger är obeskrivligt vackert. Perfekt avslut på dagen före tävlingar för mig! Imorgon ska jag åka med samma finska vilja som de finska spelarna visade idag.

Minun mielestä ei ole montaa asiaa jotka ovat kauniimpia kun että Suomi voittaa kultaa jääkiekossa. Aivan upea ottelu, en voi muuta sanoa kun että Jääkiekko ja Suomalainen voitto on parasta. Huomenna aijon laskea samalla tahdolla mitä suomalaiset pelaajat näyttivät tänään!