Storslalom/ Suurpujottelua

Hej!
Idag har vi tränat två pass storslalom. Förmiddagen gick inte speciellt bra för mig men på eftermiddagen gick det åtminstone bättre än på förmiddagen. Är just nu i en liten " svacka", skidåkningen går inte riktigt som jag vill och känner mig ganska trött, som tur brukar sådana svackor gå över efter några dagar, så det är bara att tänka positivt och tro på sig själv som min Pappa brukar säga. Hans visdomsord är de bästa! Nedan ser ni ett gäng bilder från idag, de flesta är på mig ( jag är åkaren med guld på hjälmen) men någon bild är på mina kompisar Christoph och Robin. Ha en fin fredagskväll allihopa!

Hej!
Tänään ollaan laskettu suurpujottelua aamu ja iltapäivällä. Aamupäivällä laskut eivät menneet hyvin minun puolesta mutta iltapäivällä meni ainaskin paremmin kuin aamulla. Alla näette kuvia päivän treeneistä, useimmat ovat minusta ( minä olen laskija jolla on kultainen kypärä) mutta myös Robin ja Christoph pääsivät mukaan kuviin! Hyvää perjantai iltaa kaikille:)


IMG_7394 IMG_7427 IMG_7394 IMG_7427 IMG_7428 IMG_7476 IMG_7477 IMG_7531 IMG_7541 IMG_7547 IMG_7573