GOTT NYTT ÅR ! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA !

IMG_7232IMG_7226 IMG_7225 IMG_7224I Måndags var det igen dags för mig att göra ett av det jobbigaste jag vet, att säga hejdå till familj och vänner. Mitt jullov var väldigt fint och jag hann spendera mycket kvalitetstid med nära och kära. På bilderna ser ni vår fina hund som leker som en galning med sin nya leksak han fick i julklapp av Fammo. Just nu är jag i Funäsdalen men mer om det berättar jag imorgon för nu ska jag sova. Jag inleder detta år med att uppgradera bloggen som i framtiden kommer bli en sorts hemsida så nu behöver ni bara skriva corinnegronholm.com så vips är ni här ! Fint va ? Går såklart också att skriva den gamla adressen, så skickas ni automatiskt vidare! Hoppas alla haft en finfin start på det nya året 2014!!

Maanantaina oli taas aika sanoa heihei perheelleni ja ystävälleni. Todella rankkaa joka kerta .. Joululomani oli upea, ja ehdin viettää paljon laatuaikaa läheiseni kanssa. Tällä hetkellä olen Funäsdalenissa, mutta siitä enemmän huomenna koska nyt on aika mennä nukkumaan. Aloitin tämän uuden vuoden paranemalla blogiani joten nykyään voitte vain kirjoittaa corinnegronholm.com ja silloin pääsette suoraan tänne! Hienoa, eikö? Tottakai menee hyvin kirjoittaa myös vanhaa osoittetta :) Hyvää uutta vuotta 2014 kaikille !!