Long Time No See

Hej!

Det har varit så fullt med stress de senaste tio dagarna att bloggen har lidigt totalt. Nåväl, innan jullovet började så hade vi några otroliga träningar på Dundret. Det var väldigt få elever kvar den sista veckan och en träning hade jag t.o.m privatträning eftersom ingen annan elev kom! Lyxigt som bara den! På Dunka var det så galet vackert så jag tog med mig systemkameran och så fotade vi fina bilder som jag kan visa åt er här. För er som aldrig varit i Lappland/Norrland och sett solnedgångar som dessa så säger jag bara: Åk om ni har möjlighet! Det är alldeles magiskt med alla färger.
Min Fammo är väldigtväldigt viktig för mig och jag har lovat henne att visa henne i bilder hur vackert Gällivare är, eftersom hon inte har möjlighet att åka upp till Gällivare. Så Fammo, här har du del 1, Dundret och backen där jag spenderar en stor del av min tid :) Till Fammo och er alla andra, hittar ni en hel del fina bilder nedanför.

Vi hörs!

Hei!
On ollut niin kiirrelliset viimeiset päivät että en ole ehtinyt kirjoittaa mitään teille. Nojoo, ennen kuin joululoma alkoi saimme uskomattoman hyviä harjoituksia mäessä! Viimeisellä viikolla oli aika vähän kavereita vielä Jällivaaressa joten harjoituksissa meitä oli vähän. Dundretillä oli joka päivä uskomattoman kaunista joten otin kamerani mukaan ja kuvasin teille hienoja kuvia. Jos ette ole ollut ennen Lapissa/Norrlandissa niin voin vain sanoa yhden asian: Lähtekää matkalle sinne jos teille on mahdollista. Luonto on niin uskomattoman kaunis.
Isoäitini Fammo on todella tärkeä minulle ja olen luvannut hänelle näyttää miltä Gällivare näyttää sillä hän ei voi tulla Gällivareen katsomaan itse. Alla näettä hienoja kuvia yhdestä rinnepäiväst.
Kuulemisiin!


IMG_7122 IMG_7123 IMG_7113 IMG_7114 IMG_7115 IMG_7116 IMG_7117 IMG_7118 IMG_7119

IMG_7085 IMG_7086 IMG_7088 IMG_7089 IMG_7095 IMG_7094 IMG_7093 IMG_7108 IMG_7109