Kiruna

Hej haloo!Helgen bestod alltså av tävlingar i Kiruna. Har aldrig tävlat i den backen förut så det var kul med en ny backe. Backen är ganska lätt eftersom den är väldigt flack, men det gäller att jobba på extra mycket istället. För mig blev det andra tävlingen den här säsongen. Om jag summerar helgens tävlingar så tycker jag att jag tog ett steg närmare min tävlingsform. Jag är inte nöjd med mina prestationer, men jag är nöjd med att jag allt mer börjar komma närmare tävlingskänslan och tävlingsmänniskan i mig som ger allt när det behövs och gäller. Övrigt var helgen superbra, jag och några kompisar bodde hos vår kompis Sofie, och det var verkligen toppen, tack till Sofie och hennes familj! Nu i veckan är det skola och träningar som gäller innan det är dags för slalomtävlingar igen, denna gång i Arvidsjaur. Jag gillar Arvidsjaur väldigt mycket, är faktiskt där jag gjorde en av mina första FIS tävlingar som jag var nöjd med när jag gick i ettan på gymnasiet:) Min kompis Sofie Gidlund fotade några riktigt fina bilder i helgen som jag fått lov att visa åt er, enjoy! Ps. tjejen med vit fartdräkt med blommor, det är jag! Terveterve! Viikonloppuna olin Kiirunassa kilpailemassa. En ole ikinä kisaillut Kiirunan rinteessä ennen joten oli hauskaa kisailla uudessa rinteessä. Rinne on aika helppo, sillä se on loiva mutta sen sijaan pitää työskennellä paljon jos haluaa olla nopea! Yhteenvetona en ole tyytyväinen viikonlopun laskuihin ja tuloksiin, mutta olen tyytyväinen siihen että tulin askeleen lähempää itseeni kilpailuihmisenä ja kilpailufiilistä jonka tarviin joten voin antaa kaikkeni sillon kun on kisa aika. Joka askel eteenpäin on hyvä! Tällä viikolla olen koulussa ja harjoittelen rinteessä. Viikonloppuna on jälleen aika lähteä kisareissulle, tällä kertaa Arvidsjauriin! Minä pidän Arvidsjaurista paljon joten kisailla siinä on huippua :)  Ystäväni Sofie Gidlund kuvasi hienoja kuvia viikonlopun kisoista ja olen saanut luvan näyttää niitä teille, enjoy! Ps. Tyttö jolla on valkoinen kisapuku on minä!

DSC_0051 DSC_0075 DSC_0076 DSC_0080 DSC_0098 DSC_0099 DSC_0100DSC_0131 DSC_0150 DSC_0164 DSC_0185 DSC_0196 DSC_0198 DSC_0207 DSC_0238 DSC_0283