Good morning

imageimageMin morgon började med att min personliga sol ( läs lampa) lös mig rakt i ansiktet. Jag är ingen morgonperson och eftersom det är svart 24/7 här i Gällivare under December och Januari månad så fick jag den perfekta julklappen av mina kusiner för några år sedan. Lampan lyser upp rummet sakta men säkert och när larmet är igång så är det ljust i hela rummet. Då är det lite lättare att försöka vakna iaf.. Rekommenderas! Hehe.
Lite innan 9 gick jag till vallaboden för att fixa mina skidor och nu sitter vi i bilen påväg till Dundret, storslalomträning står det på schemat idag. På Dundret blåser det storm men vi ska upp och kriga i banan och trotsa vädret !
Aamuni alkoi hyvin, ja nyt olemme menossa rinteeseen. Tänään lasketaan suurpujottelua. Dundretillä on myrsky mutta ei se meitä haittaa!