Beautiful Day

Bild

I helgen har jag vilat från träning eftersom jag hela tiden vill vara fräsch i kroppen. Att falla tillbaka till överträning är väldigt lätt så jag är väldigt noga med att träna rätt och vila tillräckligt. På lördag kväll och söndag dag jobbade jag, vi hade inventering och som belöning bjöd våran fina chef Sanne oss på ett maffigt fika. Kolla bilden så förstår ni vad jag menar. Viikonloppuna lepäsin treeneistä sillä haluan että kehoni on pirteä koko ajan. On todella helppoa joutua takaisin ylikuormitustilaan joten harjoitella oikein ja lepää tarpeeksi jotta en joudu ylikuormitustilaan. Lauantai iltana ja sunnuntai päivällä olin töissä, meillä oli inventaatio ja kun olimme valmiita meidän ihana pomo Sanne laittoi meillä todella hyvää välipalaa. Jos katsotte kuvaa niin ymmärrätte mitä tarkoitan. Bild

Idag tränade vi storslalom. Det blåste en hel del på berget men backen var i fint skick. Blev ganska många åk och en riktigt bra träning. Det var galet vackert idag, tänkte att ni också skulle få se på den vackra naturen och utsikten :) Tänään treenasimme suurpujottelua. Mäessä tuuli aika paljon mutta rinne oli silti huippu kunnossa. Laskin aika monta laskua tänää ja harjoitus oli kokonaisuudessaan hyvä. Tänään oli aivan uskomattoman kaunista, ajattelin että tekin saisitte nauttia vähän kauniista luonnosta ja näköalasta :)

Bild

Bild

BildBildBild