Wow

image

Alltså wow, vilka häftiga Storslalom pass vi har kört igår och idag.  Det är så tufft och så roligt.  Backen som vi kör i just nu här i Gällivare är inte någon lätt backe så det kräver mycket fokus,  tuffhet och bra teknik.  Jag har mycket kvar att jobba på förrän jag är helt nöjd med åkningen men det går åt rätt håll + att jag får galna adrenalinkickar av att få åka skidor. Har även anmält mig till en tävling som snart närmar sig.  Blir min första tävling sedan den 6.12.2011.. Galet hur länge sedan jag fick tävla.  Men nu är det nära,  kryper i kroppen av positiv spänning bara jag tänker på det :)  Nu ska jag baka bröd igen,  lägger upp recept ifall det blir gott.  Ha en superfin fredag kväll!

Hei
Wow mitkä huippu suurpujottelu treenit  ollaan  saatu  tänään  ja eilen. Rinne missä lasketaan ( nimeltään Fjällbranten) ei ole mikään helppo rinne joten lasku vaatii paljon rohkeutta, keskittymistä ja teknikkaa. Minulla on paljon parannettavaa ennen kun olen kokonaan tyytyväinen laskuuni mutta koko ajan menee oikeeseen suuntaan. Adrenaliini on korkealla kun lasken sillä laskeminen on niin siistiä ja hauskaa.
Olen myös ilmottautunut ensimmäiseen kisaan pitkästä aikaa. Viimeinen kisa minkä laskin ennen kun loukkaannuin oli 6.12.2011, joten siitä on piiiiitkä aika. Mutta nyt on lähellä, ja minä odotan kovasti kisapäivää .. :)