Busy Days

Hej!
De senaste dagarna har varit väldigt programfyllda, därav lite dålig bloggning men jag har fotat nästan varje dag så har fina bilder att visa er. Jag tycker vi tar de dagarna som gått genom bilder!
Hei,
Viimeiset päivät ovat olleet täynnä ohjelmaa joten blogissa on ollut vähän hiljaista.  Olen ottanut kuvia melkein joka päivä joten minulla on hienoja kuvia teille näytettäväksi. Ajattelin että annan kuvien kertoa viimeisistä päivistä!


20131117_093833 20131117_092131

I lördags jobbade jag på dagen och sedan tränade vi ett superbra slalompass i backen. Det var endast tre åkare och en tränare, vilket gav oss en träning i toppklass. Hunden Kiba var även hos oss från lördag till söndag och han busade så mycket han bara hann. Kul var det!

Lauantaina olin töissä päivällä ja iltapäivällä laskimme huippuhyvän pujotteluharjoituksen rinteessä. Oli vain kolme laskijaa ja yksi valmentaja joten saimme treenin huippuluokassa. Koira Kiba oli myös meidän luona launataista sunnuntaihin ja hän riehui niin paljon kun hän vain ehti. Hauskaa oli!

IMG_7071

Dock tyckte han inte alls om när vi låg i soffan och kollade världscupen i alpint och han gjorde allt för att få uppmärksamhet, t.ex. ställde han sig såhär, rakt framför tvn, så ingen såg någonting. Klok hund :)

Kiba ei yhtään tykännyt tilanteesta kun halusimme katsoa alppihiihdon maailmancuppia. Hän yritti kaikkeensa että saisi meidän huomion ja tässä on yksi yritys, hän seisoi näin, tv:n edessä jotta kukaan ei nähnyt mitään. Viisas koira :)20131119_095611 20131119_095656 20131119_095659 20131119_095929 20131119_100155 20131119_100152Måndag och tisdag var ganska likadana, årets första storslalomträningar på hemmaplan vilket var så sjuukt kul! Helt underbart vackert var det också så passade på att ta några fina bilder. Skidåkningen går hela tiden framåt, de nya skidorna funkar bra, speciellt på flacken, på branten har jag lite att jobba på ännu men det kommer! Känner mig väldigt positivt just nu:)
Idag (  onsdag) har det som vanligt varit vilodag och skoldag. Skrev ett prov idag, skrev så mycket att jag fick kramp i handen, haha. Får hoppas det gick bra! Senare på kvällen bakade vi kladdkaka och hade det skoj med ett gäng goa tjejer. Imorgon kör jag dubbelpass storslalom, ser fram emot det !

Maanantaina ja Tiistaina laskettiin ensimmäistä kertaa suurpujottelua kotirinteessä tältä vuodelta. Oli niiin hauskaa! Aivan upean kaunista oli myös joten minun oli pakko ottaa vähän hienoja kuvia. Laskut menevät koko ajan eteenpäin. Uudet sukset toimivat hyvin, varsinkin loivalla, jyrkällä minulla on vielä paljon parannettavaa mutta uskon että se kyllä tulee siitä! Fiilis on positiivinen :)
Tänään on keskiviikko mikä tarkoittaa lepopäivä ja koulupäivä. Kirjoitin maantiedon kokeen tänään. Kirjoitin niin paljon että käsi alkoi kramppaamaan, hehe. Toivon että koe meni hyvin! Illemalla leiposimme suklaakakun ja pidimme hauskaa tyttöporukan kanssa. Huomenna lasken aamu ja iltapäivällä suurpujottelua, huippu päivä siis huomenna!