Lila

imageimageHälsningar från gymet! Vi har kört ett slalompass på förmiddagen och nu kör jag, Fredrik och Matilda på gymet. Fortfarande väldigt bra förhållanden i backen, helt galet hur bra vi har det så nära. För mig går skidåkningen framåt men har mycket kvar att jobba på innan det är dags för tävling.
Har även sålt ett par gamla jeans, tankat bilen och köpt ett par skor för pengarna, bra dag i allmänhet med andra ord :)
Terveisiä kuntosalilta. Laskimme aamulla pujottelua rinteessä ja nyt olen kuntosalilla Matildan ja Fredrikin kanssa. Rinteessä oli taas aivan huippu olosuhteet, aivan uskomatonta mietin hienosti kausi Dundretillä on alkanut. Minun osalto laskut menevät oikeeseen suuntaan mutta vielä on paljon parannettavaa ennen kun olen valmis kisailemaan.
Myin myös yhdet parit vanhat farkut ja ostin bensaa ja uudet kengät rahoista joten toisin sanoin hyvä päivä kokonaisuudessa :)