Dundret

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageBilderna visar ganska bra var jag spenderat min helg, på Dundret! Jag har både jobbat och tränat. Jag har hjälpt Anton att spruta snö och så har vi jobbat med lite andra grejer som behöver fixas på en skidanläggning. Det var jätteroligt att få jobba på Dundret, har aldrig jobbat med något liknande så det var kul med nya erfarenheter! Igår tränade jag både friåkning och ett slalompass. I slutet av passet var jag sist i backen och passade på att ta några friåk, det var magiskt att få åka ett helt åk utan något störomoment alls!
Nu är vi påväg hem från en riktigt bra slalomträning. Förhållandena här i Gällivare är verkligen perfekt just nu. Det är endast 4.5 minusgrader , solen skiner och det är blå himmel. Men viktigast av allt är att det är hårt och bra i backen.

Kuvissa näette aika hyvin mitä olen tehnyt viikonlopun aikana. Olen ollu suurimman osan päivistä mäessä Dundretillä. Olen ollut töissä siellä ja myös treenannut. Olen auttanut Antonia lumituksessa ja muissa asioissa mistä pitää huolehtia, hauskaa oli!
Eilen treenasin pujottelurataa ja myös vapaalaskua. Ratatreenin lopussa olin ainoa rinteessä, joten laskin kaksi vapaalaskua. Oli aivan maagista laskea kun olin aivan yksin mäessä.
Tällä hetkellä olemme matkalla kotiin Dundretiltä, todella hyvän treenin jälkein. Jällivaaressa on tällä hetkellä aivan mahtavat olosuhteet. Vain -4.5 ja aurinkoa. Mutta tärkein kaikesta on että rinne on huippu kunnossa ! :)
image